Seat ги поврзува во мрежа автомобилот и сопственикот

automedia_mk posted a photo: automedia.mk/wp-content/uploads/seat-accenture-1-495×330.jpg Преку заедничка апликација на Seat и Accenture, возачот ќе може да ги вклучува уредите во домот, да повика сервисна служба или од домашната фотелја да дознае уште колку гориво има во возилото. Шпанската марка, на домашен терен на саемот за мобилна технологија во Барселона, претстави студија за то… automedia.mk/?p=22857 Automedia Seat ги поврзува во мрежа … Continua a leggere